Team

ladies&gents er stolte af at præsentere det fantastiske og legendariske frisørteam på Sønder Allé 5 i Aarhus. Hos ladies&gents bliver der gjort meget ud af at have veluddannede frisører, som alle har mange alsidige kompetencer. De er specialister i farveteknikker, klipning og styling – om det er til bryllup, konfirmation eller noet helt andet, kan de altid hjælpe. Vores dygtige frisører kan tilbyde dig en bred erfaring indenfor farveteknikker, og kan tilbyde alt fra Balayage  og Babylights til helfarve  og touch up.

De er altid opdateret med de nyeste trends og tendenser i branchen, så de kan tilbyde den bedste vejledning til jer, og skabe tryghed under dine besøg. Alle vores frisører har en ren, rå passion for frisørfaget og sammen står de klar til at fremme dit potentiale, og give den bedste helhedsoplevelse. ladies&gents er et professionelt foretagende, og hver dag lever vores frisører op til det. De står altid klar til at inspirere, rådgive og vejlede dig. Frisørerne er det bærende element i vores salon, og uden dem, kunne vi ikke tilbyde den fantastiske service vi gør nu.

ladies&gents har en mission om at vejlede kvinder og mænd, og give tips og tricks, der passer til lige præcis dig. Ikke alt fungerer til alle, så de aflæser hvem præcis du er, og skaber det look, som opfylder dit behov.

 

Vi ønsker at du, som kunde, er i fokus fra start til slut og vi ønsker, at du ender ud med en stor tilfredshed. Du skal være glad helt indtil næste gang, du skal til ny behandling. Alt dette værner vores dygtige team om, så de sammen med dig, kan skabe de bedste resultater. Vi vil være din foretrukne frisør i Aarhus, og give dig den bedste oplevelse, hver eneste gang.

Sophie Muster, Frisør

Karoline Kaae Dunvad, Frisør

Rikke Juul, Frisør

Mia Engedal, Frisør

Jannie Madsen (På barsel)