Sådan bliver du modeklar til vinteren

Vinteren er en svær årstid at klæde sig på til, for der er mange flere muligheder, end det eksempelvis er tilfældet om sommeren. Det er også her, din mode og stil virkelig sættes på en prøve. Efterår og vinteren er mørk, regnfuld og kold, så vi forfalder ofte til det store og mørke tøj der varmer.

Hvis du føler dig lidt på usikker grund, kan du her få et par gode råd med på vejen så du bliver modeklar.

Brand

Vi har alle vores foretrukne mærker, hvor også budgettet skal passe til. Hvis du ønsker det eksklusive brand til den moderne kvinde, er det danske Gestuz brand favorit hos mange kvinder.

Du får høj kvalitet i materialer og design, som samtidig ligger i en noget højere pris end Bestseller brands som Selected, Only m.m.

Især Gestuz læderjakker, støvler og sko i skind er sikre hit år efter år.

De rigtige sko

Om vinteren er skoene virkelig afgørende. Det er ikke let som om sommeren, hvor de fleste trækker i et par sneaks, og så er alt godt. Vinterskoene skal holde kulden ude, men samtidig give nok luft til fødderne. Det er heldigvis ikke en umulig opgave af finde sko med de kvaliteter, og hvis du bruger et passende beløb, vil du sagtens kunne finde et par gode vinterstøvler.

Udseendet betyder selvfølgelig også noget for dine vintersko, og i mange år har det været moderne med den brune, klassiske farve. Det er det faktisk stadig, og der er derfor ingen grund til at gå udenom den, fordi du har set meget til den i de senere år.

Lag på lag

Det allerbedste råd, når du kigger på vintertøj, er lag på lag. Hvis du har læst modeblade i efteråret, har du nok hørt eksperter tale om lag på lag-metoden. Det betyder ret simpelt, at du skal sørge for at være klædt på, så du kan tage lag af efter temperaturerne. Det giver samtidig nogle vildt fede muligheder for at klæde sig flot på, fordi du kan vise flere ting frem på samme tid.

Det er også her, at vinterjakken kan komme til sin ret, hvis du klæder dig godt på under den. Den kan eksempelvis stå åbent på de knap så kolde dage, og det er oftest her, den sidder flottest på kroppen.

Plads til nuancer

Når du klæder dig på, bør der være plads til dine personlige præferencer. Giv dig selv lov til nuancer, for det hele behøver ikke være så klassisk, som ugeblade sommetider gør det til. Nuancer kan netop være med til at fremhæve det klassiske look, og det er ofte en god idé med et lille farvespil i dit look. Det kan være et flot pandebånd, en anderledes hue eller et par farvede handsker, hvis du er til den slags.

Share this post