Tyndt hår

Tyndt hår kan være noget, man er født med – særligt her i Skandinavien. Det behøver ikke i sig selv at være generende, selvom man nok kunne have ønsket sig et tykkere hår. Vores hår bliver tyndere med alderen og dette er helt naturligt. Problematisk er det til gengæld for mange, når håret bliver tyndere i en yngre alder.
Her er der meget, man kan gøre ved at se på, om man er stresset, ens kostvaner og om man skal indtage vitaminer og mineraler. ladies&gents forhandler et kosttilskud rettet mod tyndt hår. Det er fra det Amerikanske brand Hairfinity. Produkterne er lavet af naturlige ingredienser og hjælper til at få håret til at vokse og blive kraftigere. Dette ville være et godt valg, hvis man enten gerne vil opretholde et sundt og kraftigt hår, eller hvis man ønsker at se, om man kan forbedre sin hårpragt.

Produkter der giver volume

Derudover kan volumegivende produkter bidrage til, at håret fremstår tykkere. Disse vil ikke gøre ens hår tykkere, men vil derimod få det til at syne tykkere. I salonen vil vi give dig en yderst fyldestgørende vejledning i hvilke produkter, du kan bruge for at få det bedste ud af det hår, du har. Alt hår har nemlig potentiale, det handler bare om at vide, hvordan man skal håndtere det.