Håropsætning

Er du på udkig efter en håropsætning eller måske i stedet en  vejledning til, hvordan du selv kan lave en nem håropsætning? Vi kender følelse af, når man har gjort klar til en stor event, eller til en tur i byen, at der er noget som ikke helt fungerer som det skal. Her oplever mange en udfordring med deres hår, og hvordan de skal style det. Vi kan vejlede dig i alt fra håropsætning til langt hår til håropsætning til kort hår. ladies&gents står klar til at style dit hår inden en begivenhed eller blot, hvis turen går ud i nattelivet og du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af dig selv, og dit hår. Derudover ønsker vi at give dig råd og tips til, hvordan du kan lave flot opsat hår selv – både til hverdagen men også til de kommende fester. Opsætning af hår behøver ikke være kompliceret og svært, ej heller tage lang tid. Alt dette er vi her for at hjælpe dig med, og vi vil stå klar til at svare på dine spørgsmål undervejs.

Nemt opsat hår

Vi ønsker at give dig de rette værktøjer og inspiration til at kunne mestre en smuk opsætning af hår selv, på en nem og overskuelig måde.

ladies&gents er specialister i håropsætning af al slags hår. Vores frisører har stor erfaring i bagagen, og har prøvet en masse forskellige opsætninger. Uanset om du er på udkig efter håropsætning langt hår eller håropsætning kort hår, står vi klar til at lave de smukkeste styles. Vi vil guide dig fra start til slut, og vise dit potentiale for hvad du kan gøre med dit hår. Vores dygtige frisører tilbyder også brudeopsætning, eller hår til konfirmationer.

Kom forbi ladies&gents og få optimal vejledning og inspiration til håropsætning, sammen med vores dygtige frisører.