Brudehår

Den store dag skal selvfølgelig emme af luksus. Det er derfor, vi tilbyder en brudepakke a la ladies&gents style. Brudepakken vil bestå af en konsultation inden dagen og styling på selve dagen.

Vi hjælper dig

Til konsultationen vil vi gennemgå dine ønsker til dit drømmehår. Vi ser på ansigtsform, og vi laver en mini prøveopsætning for at spore os ind på, hvad du ønsker. Det er vigtigt, at du tager billeder med af brudekjolen, og evt. forslag/ønsker til brudehår, på den måde har frisøren en større chance for at spore sig ind på, hvad du ønsker.

Brudehår kan være mange ting, og der er ingen grænser for, hvad vi kan lave. Det kan være alt fra de bløde Hollywood krøller til et stramt opsat hår. Kun fantasien sætter grænser. Her er du også velkommen til at medbringe billeder eller andet som inspirerer dig. Vi står til rådighed med råd omkring trends og hvad der præcis vil klæde lige netop dig. Så fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig. Vi ved, at der er mange beslutninger, der skal tages før den store dag, så det vil gøre alt lidt nemmere, hvis man er helt tryg omkring sit udseende på dagen.

Det er dig, der skal være i fokus på denne dag, og vi vil forkæle dig på bedste vis, og selvfølgeligt byde på et glas bobler og lidt sødt til. Du er velkommen til at tage en veninde med dig på selve dagen.