Brudehår

Den store dag skal selvfølgeligt emme af luksus. Det er derfor, vi tilbyder en brudepakke a la ladies&gents style. Brudepakken vil bestå af konsultation inden dagen og makeup og styling på selve dagen. Til konsultationen vil vi gennemgå makeup og hår.

Vi hjælper dig

Der vil være afsat en time til at gennemgå dine ønsker. Vi ser på farver, og vi laver en mini prøve opsætning for at spore os ind på, hvad du ønsker. Det er vigtigt, at du tager billeder med af brudekjolen, og evt.forslag til bryllupshår og makeup, på den måde har frisøren en større chance for at spore sig ind på, hvad du ønsker.

Brudehår kan være mange ting, og der er ingen grænser for, hvad vi kan lave. Det kan være alt fra de bløde hollywood krøller til et stramt opsat hår. Kun fantasien sætter grænser. Da vi er beauty advisors, så skal du vide, at vi står til rådighed med råd omkring farver, trends, og hvad der vil klæde lige netop dig. Så fortvivl ej, vi er her for at hjælpe dig. Vi ved, at der er mange beslutninger, der skal tages før den store dag, så det vil gøre alt lidt nemmere, hvis man er helt tryg omkring sit udseende på dagen.

Det er dig, der skal være i fokus på denne dag, og vi vil forkæle dig på bedste vis, og vi vil selvfølgeligt byde på et glas bobler og lidt sødt til. Du er velkommen til at tage en veninde med dig på selve dagen.