Råd & vejledning

ladies&Gents er et kreativt sted, der har fokus på hår, makeup og ikke mindst styling. Folk er ikke kunder i vores salon, men gæster og vores ansatte er ikke kun frisører, men også beauty advisors. Du skal føle, at du er i trygge hænder hos os. Du skal føle dig forstået, set og accepteret. Vi ønsker at være et professionelt team, som folk kommer til for at få hjælp, råd og vejledning.

Lær at style dig selv

Vi ved at en klipning eller farvning kun kan være ’’god’’, hvis man også formår at give den person, man har i stolen en forståelse for, hvordan man opretholder frisuren derhjemme. Man kan lave nok så god en klipning, men hvis man ikke formår at vejlede i produkter og styling, så kan det være fuldstændig ligegyldigt. Vi vil gerne komme denne her kommentar til livs: ’’Hvorfor sidder mit hår aldrig, som det gør, når jeg går fra frisøren?’’. Det skal ikke længere være umuligt at genskabe frisuren derhjemme og få følelsen af, at frisøren kan noget anderledes, når de styler håret. Det handler om vejledning, intet andet, alle kan lære at style sig selv med de rette værktøjer. Og det ønsker vi at give dig!

Brug de rigtige hårprodukter

Produkter spiller en kæmpe rolle i forhold til det at genskabe den frisure, som frisøren har lavet. Når du er i salonen, vasker vi først dit hår med produkter, der er tilpasset til din hårtype, og vi sørger også for at informere dig, hvis din hovedbund kræver ekstra opmærksomhed. Derefter bruges der produkter til at føntørre med, og til sidst afsluttes behandlingen med stylingprodukter. Dette er ikke kun noget, vi ’’bare’’ gør, nej, du bliver involveret i, hvad der bruges og hvordan. Vi har som hovedfokus, at alle vores frisører skal fortælle, anbefale og vise hvilke produkter, der er egnet til lige netop dit hår og din frisure. Der er ikke længere behov for, at du har et hav af ting og sager derhjemme, som du ikke engang bruger. Vi vil hjælpe dig til kun at anskaffe de rigtige ting, som gavner dit hår og din frisure.

ladies&gents Plain and simple.