Aarhus Barber

ladies&gents frisørsalon tilbyder ikke kun en almindelig klipning, men vi byder også herrerne velkommen til skægtrimning eller barbering i Aarhus. Du kan vælge at få en perfekt skægtrimning eller klassisk barbering med ansigtsvask og dejlig ansigtsmassage.

Barber i Aarhus

ladies&gents mester i høj grad disciplinen barbering. Vi er en ægte Aarhus barber, hvor vores frisører er professionelle og har høj faglighed. Uanset om du er ude efter en klipning, skægtrimning eller barbering, er vi de helt rigtige eksperter. Du og dit hår/skæg er aldrig i trygge hænder hos os. Vi vægter helhedsoplevelse, ekstraordinær service og god kvalitet.

Herreforkælelse

ladies&gents vægter at sætte fokus på herrerne i salonerne. Alle saloner har en lækker herreafdeling med voksbar og specialdesignede stole til mænd. Vi er en barber i Aarhus, hvor vores dygtige frisører til enhver tid vil tage sig godt af dig – du skal blot læne dig tilbage og nyde at blive forkælet.

Find dig godt til rette i loungen, nyd et glas vin eller en kop friskkværnet Americano, læn dig tilbage og modtag førsteklasses behandling og service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ladies&gents herrefrisør og barber i Århus!