Aarhus Barber

ladies&gents frisørsalon tilbyder ikke kun en almindelig klipning, men vi byder også herrerne velkommen til skægtrimning eller barbering i Aarhus – ladies&gents er nemlig også en herrefrisør. Du kan vælge at få en perfekt skægtrimning eller klassisk barbering med ansigtsvask og dejlig ansigtsmassage fra en af vores kyndige frisører. Et besøg hos os, skal være en fornøjelse og ikke bare en nødvendighed. Det er dig som er i fokus hos ladies&gents!

Barber i Aarhus

ladies&gents mester i høj grad disciplinen barbering. Vi er en ægte Aarhus barber, hvor vores frisører er professionelle og har høj faglighed. Vorees frisører er uddannede og arbejder kun med kvalitetsprodukter både før, under og efter din barbering.Uanset om du er ude efter en klipning, ny frisure, skægtrimning eller barbering, er vi de helt rigtige eksperter. Du og dit hår/skæg er altid i trygge hænder hos os. Vi vægter helhedsoplevelse, god atmosfære, ekstraordinær service og god kvalitet højt.

Herreforkælelse

ladies&gents vægter at sætte fokus på herrerne i salonerne. Derfor er der, i alle salonerne, indrettet en lækker herreafdeling med voksbar og specialdesignede stole til mænd, så du ikke skal gå på kompromis med komforten under dit besøg. Vi er en barber i Aarhus, hvor vores dygtige frisører til enhver tid vil tage sig godt af dig – du skal blot læne dig tilbage og nyde at blive forkælet. Vi sætter en ære i at tilbyde den bedste service, så hele oplevelse bliver en samlet pakke af velvære. Det er vigtigt for os, at du som kunde, går tilfreds og glad fra salonen.

Find dig godt til rette i loungen, nyd et koldt glas vin eller en kop friskkværnet Americano, læn dig tilbage og modtag førsteklasses behandling og service fra os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ladies&gents herrefrisør og barber i Århus!