Herrefrisør i Aarhus

ladies&gents husker altid sine gents og er derfor i høj grad også en herrefrisør i Aarhus. Med solid faglighed, erfaring og professionalisme er vi eksperter i både herreklip, herrefrisurer og barbering. Vi sætter fokus på høj kvalitet, exceptionel service og en god oplevelse.

Råd og vejledning

Det er vigtigt for os at give en optimal vejledning i, hvordan man selv kan style og sætte håret derhjemme på ægte frisørvis – på en enkel og let måde. Vi vægter, at du kan tage frisøroplevelsen med hjem.
ladies&gents mestrer disciplinen herreklip til fulde. Uanset om du er ude efter ”den sædvanlige” eller om du trænger til fornyelse på toppen, er du og dit hår altid i trygge hænder hos os. Hos os er velbefindende og tilfredshed fundamentet for vores arbejde.

Vi møder mandens behov

Hver dag står vi klar til at give dig det, du har brug for. Om det er en hurtig herreklip i Aarhus, inden arbejdsdagen starter eller en grundig vejleding i nye herrefrisure-trends om eftermiddagen, så er vi tilgængelige. Vi ved, at mænd har forskellige behov, og det vil vi altid imødekomme.

Det er vigtigt for os at sætte fokus på mændene i salonen. Vi har indrettet vores egen herreafdeling med en voksbar. Her kan du få stylet dit hår, blive barberet, blive guidet til de nyeste frisurer til mænd og prøve vores store udvalg af lækre herre-produkter. Udvalget strækker sig fra voks til hudpleje.

Find dig til rette i vores lounge, nyd en kop friskkværnet Americano eller et glas vin, læn dig tilbage og modtag førsteklasses behandling og service.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos ladies&gents herrefrisør i Aarhus!

Share this post