Hårkur

Vind og vejr kan have en stor påvirkning på dit hår, derfor er det vigtigt at pleje det godt. Derfor anbefalder vi, at du passer på dit hår med en med en god kurbehandling, der passer til netop dit hår og dine behov. Hvis håret er svækket og skal genopbygges, vil en Olaplex behandling være optimalt for dig. Har du tendens til at får tørt hår, eller trænger håret blot til lidt ekstra forkælelse og fugt, kan man vælge vores fugtgivende hårkur. Den går ind og tilfører ekstra pleje og fugt til håret. Kuren efterlader det blødt og skinnende. Vores frisører står klar til at hjælpe dig, med at finde en hårkur tilpasset præcis til dit behov. Her kan vi tilbyde en luksus farvebevarende hårkur, en som giver glans og en intens reparerende hårkur. Valg af hårkur, kan ske i samarbejde med vores frisører, hvor i sammen kan finde den kur som passer præcis til dig, og dit behov.

Hovedbundsanalyse

Det er super vigtigt at pleje sit hår, hovedbunden er bestemt ikke en undtagelse. Derfor er der i alle vores behandlinger også inkorporeret en analyse af din hovedbund.
Man har nemlig ofte tendens til at glemme sin hovedbund, men ikke hos os, her vil vi fortælle dig, hvis den trænger til ekstra kærlighed. Det er vigtigt for os, at vejlede dig  hen mod de behandlinger du har brug for, og tilbyde dig tips og tricks, til et sundere hår og hovedbund. Vi kan vejlede dig, hvis du lider af tør hovedbund, eller har generelle spørgsmål, du ikke kan finde svar på.

Under vores treatments vil du som en ekstra bonus, under hele behandlingen sidde i vores skønne italienske vaskestole med den dejligste airmassage, så du bare kan sidde og slappe af. Alle vores behandlinger indeholder desuden en vidunderlig hovedbundsmassage, fra vores kyndige frisører.

Share this post