Striber i håret

Striber i håret er et ideelt valg, hvis du ønsker at give håret et friskere look. Striber i håret, som også bliver kaldt reflekser eller highlights, er en god metode, hvis man ønsker spil i håret og et naturligt udseende. Reflekserne væves ind i håret i passager og pakkes derefter ind i folie. Udgroningerne ved reflekser er ikke markant, da man ikke farver hele håret, men i stedet bibeholder noget af hårets naturlige farve. Når man benytter sig af stribe behandling, kan man også i mellemtiden benytte en Touch up behandling, mellem stribe behandlingerne. Da man lægger striberne tæt på hovedbunden, men ikke direkte på hovedbunden, er highlights en skånsom hårfarvningsmetode. Hvis man har sart eller irriteret hovedbund, kan det derfor være en god løsning i stedet for en helfarve, som kommer i berøring med hovedbunden.

Lyse striber

Lyse striber i håret har været ekstremt populært i flere år, og mange vælger det for at give håret liv og få en smuk og naturlig lysning af håret, som var det blevet naturligt lysnet af solen. ladies&gents mestrer disciplinen til fulde og er eksperter i at udføre utallige former for lyse striber. Du kan vælge at få brede highlights eller helt tynde, tætte. Du kan også vælge en meget trendy Balayage, som er en frihåndsteknik og giver et smukt ’beachy finish’ eller de smukke og flerdimensionelle Babylights, som er ultra små, raffinerede reflekser i håret.

Reflekser til alle hårtyper

Uanset udgangspunktet for din hårtype eller hårfarve, kan du få highlights, der passer til dig. Vi kan både lave lyse striber i mørkt hår eller lyse striber i lyst hår. Ønsker du mørke striber i lyst hår, så kan vi også hjælpe med det.

Vores frisører tager altid hensyn til dig og kigger på, hvad der passer til den enkelte.

Kom forbi ladies&gents og få optimal vejledning til lyse striber i håret.