Hårfarve

Hos ladies&gents gør vi en dyd ud af hårfarvningen. Derfor spiller det en stor rolle for os, at vores ansatte jævnligt kommer på kurser og dygtiggør sig. Lige netop farveteorien er enormt vigtig, når man har med kemi at gøre, da det nemlig ikke er ligegyldigt hvilken farve eller teknik, der bliver brugt.

Vi ønsker fuld tilfredshed

Vi sender aldrig en kunde ud ad døren før vi er 100% tilfredse med resultatet. For hvis kunden ikke er tilfreds, så er det os, der ikke har været gode nok til at informere kunden om, hvad der er muligt, eller vi har simpelthen bare ikke været dygtige nok til at spore os ind på, hvad kundens ønske har været. Kundetilfredshed er alfa og omega for os. Vi vil gerne udfordre vores kunder, inspirere og hjælpe dem til at få det bedste ud af det hår, de har fået.

Vi ønsker at forskønne og få folk til at indse, at det ikke kun handler om, hvad man har at gøre med, men også hvad man vælger at gøre med det. Vi tilbyder alt inden for hårfarve og er up-to-date med alle de nyeste teknikker.

Hvis man ønsker at lave en meget stor forandring, som at gå fra mørkt til lyst hår eller omvendt, så anbefaler vi, at man kommer ind i salonen, så vi sammen kan få afsat nok tid og informere om behandling og pris, så begge parter er indforstået med, hvad der skal se.

Kom forbi ladies&gents og få optimal vejledning til farvning af dit hår.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!