Hårfarve

Hos ladies&gents frisørsalon i Århus gør vi en dyd ud af hårfarvningen og den teknik og teori som ligger bag. Derfor spiller det en stor rolle for os, at vores ansatte jævnligt kommer på kurser og dygtiggøre sig inden for emnet. Når man skal arbejde med farvet hår og efterfølgende pleje af farvet hår, er det lige netop farveteorien der er enormt vigtig, når man har med kemi at gøre, da det nemlig ikke er ligegyldigt hvilken farve eller teknik, der bliver brugt. Vores frisører har alle stor erfaring og ekspertise inden for disse teknikker, så man som kunde kan føle sig tryg, når man skal have farvet sit hår hos os. Frisørerne har stor erfaring med hårfarve og farvet hår.

Vi ønsker fuld tilfredshed

Vi sender aldrig en kunde ud ad døren før vi er 100% tilfredse med resultatet af den farvning kunden har fået foretaget. For hvis kunden ikke er tilfreds, så er det os, der ikke har været gode nok til at informere kunden om, hvad der er muligt med hårfarven, eller vi har simpelthen bare ikke været dygtige nok til at spore os ind på, hvad kundens ønske har været, med at få farvet deres hår. Kundetilfredshed er alfa og omega for os. Vi vil gerne udfordre vores kunder, inspirere og hjælpe dem til at få det bedste ud af det hår, de har fået, og vise de mange muligheder som ligger gemt.

Vi vil vise dit potentiale

Vi ønsker at forskønne folk og deres hår og få folk til at indse, at det ikke kun handler om, hvad man har at gøre med, men også hvad man vælger at gøre med det. Vi tror på at alt hår har potentiale, hvis man tilpasser pasning og pleje til den enkelte hårtype og struktur. Her er det vigtigt at kunden føler sig set, og får svar på de eventuelle spørgsmål som man kan sidde med. Vi tilbyder alt inden for hårfarve og er up-to-date med alle de nyeste teknikker og tendenser, inden for hårfarvning og farveteori.

Hvis man ønsker at lave en meget stor forandring med farve, som at gå fra mørkt til lyst hår eller omvendt, så anbefaler vi, at man kommer ind i salonen, så vi sammen kan få afsat nok tid og informere om behandling og pris, så begge parter er indforstået med, hvad der skal ske, og hvordan behandlingen og farvningen vil forløbe.

Det er vigtigt for os, at du som kunde føler, at dit potentiale er blevet vist, og har fået den behandling som opfylder lige netop dine behov og ønsker. Vi tror på at alle, kvinder såvel som mænd, skal føle sig som den bedste udgave af sig selv. Her vil vi hjælpe med dit farvede hår, og tilbyde dig den bedste kvalitet af hårfarve, samt saglig information og inspiration til både styling og pleje af dit nye farvede hår.

Kom forbi ladies&gents frisørsalon i Århus og få optimal vejledning til farvning og pleje af dit hår.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!