Frisør i Aarhus

To all the ladies and to the gents. ladies&gents hairdresser er en frisørsalon på Sønder Allé, i hjertet af Aarhus. ladies&gents er dygtige indenfor både dameklip og herreklip. De har også mange kompetencer og stor erfaring inden for børneklip. Det er et kreativt og topprofessionelt frisørkoncept, der sætter kvalitet, oplevelse og service i højsædet. Det er en frisør i Aarhus, der stræber efter at give gæsterne en enestående helhedsoplevelse, hver eneste gang du som gæst, kommer ind i vores salon. Vores frisører brænder for deres håndværk og møder hver arbejdsdag med gåpåmod og passion. Vi nægter at gå på kompromis med det gode håndværk og den gode kvalitet i vores frisørsalon, og vi siger aldrig på gensyn til vores gæster uden at være sikre på, at de er fuldt tilfredse, med den behandling de har fået lavet. Her bliver der gjort en dyd ud af, at give personlig vejledning, direkte baseret på dig, og dit hår.

Unik frisøroplevelse

ladies&gents ønsker at skabe en unik frisøroplevelse i Aarhus i en klasse for sig. Her bliver der altid arbejdet for at opnå det absolut bedste resultat, og ingen springer over hvor gærdet er lavest. Dette kan kun lade sig gøre med frisører, der brænder for frisørfaget og frisører, der forstår vigtigheden af kombinationen af et godt håndværk, sublim service og kyndig vejledning. Alle vores frisører har stor erfaring med de forskellige behandlinger der tilbydes. Vi gør en dyd ud af at vejlede vores gæster under hele forløbet. Vi sætter stor fokus på at guide, afhjælpe eventuelle udfordringer og vise alle de muligheder der er med håret. Vi tror på at alt hår har potentiale! Vejledning i produkter og styling derhjemme er alfa og omega for ladies&gents. Vi ved, at en klipning eller behandling kun er god, hvis kunden ved, hvordan man selv kan style og holde håret derhjemme på enkel måde, så man kan beholde den gode følelse helt indtil næste besøg.

Inspirerende frisørsalon i Aarhus

ladies&gents er her for at inspirere dig. Vi har en mission om altid at give gæsterne god vejledning, råd og hjælp til, hvordan de kan opnå drømmelooket. Hos ladies&gents er vi frontløbere, når det kommer til nye farveteknikker og hårklip. Vi sørger for, at vi konstant er opdateret med de nyeste trends og tendenser, så vi til enhver tid kan gå forrest i en branche, hvor trends ofte ændrer eller udvikler sig.

ladies&gents bygger på et frisørkoncept, der handler om en helhedsoplevelse. Det kommer til udtryk i alt fra vores behandling og service til vores indretning og udtryk. Hos os træder du ind i en elegant, sofistikeret og en ikke mindst behagelig og rar atmosfære. Vores univers er inspirerende, og det oser af stil, charme og professionalisme med et internationalt præg.

Træd ind i vores lounge, drik en kop friskkværnet kaffe eller nyd koldt et glas vin inden din behandlingen og bliv forkælet under hele forløbet.

Hos ladies&gents er du altid velkommen!

Vi ser frem til dit besøg!