Frisør i Aarhus

To the ladies and to the gents. ladies&gents hairdresser består af tre frisørsaloner i hjertet af Aarhus – på Storv Torv, på Vestergade og på Sønder Allé. Det er et kreativt og topprofessionelt frisørkoncept, der sætter kvalitet, oplevelse og service i højsædet. Det er frisørsaloner i Aarhus, der stræber efter at give gæsterne en enestående helhedsoplevelse. Vi nægter at gå på kompromis med det gode håndværk og kvalitet i vores frisørsaloner, og vi siger aldrig på gensyn til vores gæster uden at være sikre på, at de er fuldt tilfredse.

Unik frisøroplevelse

ladies&gents ønsker at skabe en unik frisøroplevelse i Aarhus i en klasse for sig. Det kan kun lade sig gøre med frisører, der brænder for frisørfaget og frisører, der forstår vigtigheden af kombinationen af et godt håndværk, sublim service og kyndig vejledning. Vi gør en dyd ud af at vejlede vores gæster under hele forløbet. Vi sætter fokus på at guide, afhjælpe eventuelle udfordringer og vise alle muligheder med håret. Alt hår har potentiale! Vejledning i produkter og styling derhjemme er alfa og omega for ladies&gents. Vi ved, at en klipning eller behandling kun er god, hvis kunden ved, hvordan man selv kan style og holde håret derhjemme på enkel måde.

Inspirerende frisørsalon i Aarhus

ladies&gents er her for at inspirere. Vi har en mission om altid at give gæsterne vejledning, råd og hjælp til, hvordan de kan opnå drømmelooket. ladies&gents er frontløbere, når det kommer til nye farveteknikker og hårklip. Vi sørger for, at vi konstant er opdateret med de nyeste trends og tendenser, så vi til enhver tid kan gå forrest i en branche, hvor trends ofte ændrer sig.

ladies&gents bygger på et frisørkoncept, der handler om en helhedsoplevelse. Det kommer til udtryk i alt fra vores behandling og service til vores indretning og udtryk. Hos os træder du ind i en elegant, sofistikeret og ikke mindst behagelig atmosfære. Vores univers er inspirerende, og det oser af stil, charme og professionalisme med et internationalt præg.

Træd ind i vores lounge, drik en kop friskkværnet kaffe eller nyd et glas vin inden behandlingen og bliv forkælet under hele forløbet.

Hos ladies&gents er du altid velkommen!