Girls night out

ladies&gents er et frisør koncept, som vægter velvære højt. For os er det vigtigt med en god oplevelse. Vi gør en stor dyd ud af, at være mere end bare en frisørsalon – vi ønsker at alle går tilfredse og glade fra salonerne, og ligemeget hvilken behandling du skal have, er servicen altid i top. ladies&gents tilbyder også andet end at klippe og farve – vi laver nemlig også events. Vi tilbyder mange forskellige stylings og kan lave de fleste former for håropsætning som i ønsker. Vi vil gerne give jer et arrangement i sent glemmer.

Tag veninderne under armen til en hyggelig og dejlig aften i pigernes ånd. Hos os er det muligt at holde pre-party i salonen inden en aften går videre ud i nattelivet. Vi tilbyder forskellige snacks undervejs, så kom ned og nyd et glas bobler, eller tre, mens vi kan tilbyde jer at blive stylet med både hår, makeup, negle eller lige, hvad I har i tankerne, eller ønsker jer. Hos os er det næsten kun fantasien som sætter grænser, for at gøre jeres aften helt speciel.

Vi tilbyder forkælelse for dig og dine veninder, og vi tror på at ingen tid er spildtid, og derfor kan du mellem dine behandlinger og styling sidde i vores super lækre italienske massagestole, mens du nyder dine bobler og det gode selskab.

Vi tror på at alle kvinder skal føle velvære både indeni og udenpå og her  håber vi at kunne gøre en forskel! Lyder dette som noget for dig, er du mere end velkommen til at booke, eller ringe ind for en opfølgende samtale. Du kan også komme forbi salonen og tage en uforpligtende snak med en af vores frisører om dine tanker og ønsker omkring jeres Girls Night Out.

Hold Girls Night Out med ladies&gents – og få en aften med veninderne, du sent glemmer!