Langt hår

Har du langt hår? Så vid at mulighederne er mange. Et langt hår er rig på muligheder, når det kommer til en ny frisure eller styling. Husk dog, at langt hår kræver god pleje og vedligehold – især hvis du ønsker at beholde de lange lokker. Hvis du ikke plejer eller vedligeholder det, bliver det hurtigere slidt og spaltet, og du kan risikere, at det knækker.

Plej langt hår

Et tørt langt hår er aldrig særlig attraktivt. Det er vigtigt, at du plejer det i dybden ved jævnligt at give det lange hår en intens hårkur og brug gerne hårolie i tørt hår hver dag. Glem ikke at få klippet håret. Det er vigtigt, at du vedligeholder det flotte, lange hår ved at få klippet spidserne ca. hver tredje måned. Forkæl dit lange hår med vores intense keratin kur i salonen, dit hår vil elske dig for det, og du vil give dit hår fornyet liv.

Ønsker du at få sundere og langt hår?

Er du ikke udstyret med de længste lokker, kan ladies&gents give dig ideelle tips til, hvordan du kan få langt, lækkert og ikke mindst sundt hår. Vi vil gerne fremhæve tre punkter, der hjælper dig godt på vej:

  1. Plej dit hår. Brug conditioner hver gang dit hår er vådt – det lukker hårstråene og fylder håret med den fugt og pleje, som det har brug for. Brug en god hårkur et par gange om ugen – det giver en mere dybdegående pleje og er en vigtig ingrediens i opskriften på sundt hår. Brug hårolie ofte – det giver intens fugt og nødvendig pleje til håret.
  2. Overvej kosttilskud. Det er ikke kun vigtigt at pleje håret udefra men også indefra. Først og fremmest er det vigtigt med en sund og afbalanceret kost, når man vil have sundt og langt hår. For at øge og fremme en sund hårproduktion, kan man supplere med kosttilskud. Kig efter kosttilskud med et højt indhold af Biotin. Biotin stimulerer hårvækst og tæthed af hårene. Vi kan i høj grad anbefale kosttilskuddet fra Hairfinity, som vi forhandler i salonen.
  3. Begræns farvning til et minimum, og husk at spørge efter at blive behandlet med olaplex i forbindelse med farvning, da det vil styrke håret gevaldigt og mindske de skader, der er forbundet med en farvning.
  4. Klip dit hår. Husk at saksen er din ven, hvis du vil have langt hår. Hvis du regelmæssigt holder spidserne sunde, så sørger du for at enderne ikke spalter og knækker.


Kom forbi ladies&gents og få personlig vejledning til frisurer med langt hår eller, hvordan du kan få sundere og længere hår.