Krøllet hår

Er du den heldige indehaver af naturligt krøllet hår? Så ved du med garanti, at krøllet hår kræver lidt ekstra dedikation og kærlighed. ladies&gents’ frisører er specialister i klipning, pleje og styling af både kort hår med krøller og krøller i langt hår, og vi ønsker at hjælpe dig med at finde den rigtige rutine og de rigtige produkter, der matcher lige præcis dig og dit hår.

Klipning efter hårets struktur

Hos ladies&gents klipper vi efter hårets struktur. Vi ved, at krøllet hår ofte har en anden og mere porøs overfladestruktur, og derfor skal det naturligvis behandles helt særligt. Vores mission er at få det bedste ud af dit hår, uanset hvilken struktur det har. Vi ønsker at vejlede dig i, hvordan du får det bedste ud af de fantastiske krøller, du er født med og give dig tips til den optimale frisure med krøller.

Pleje af hår med krøller

Uanset om du har kort krøllet hår eller krøller i langt hår, så har håret brug for en masse fugt. Mange hårprodukter indeholder sulfater, som er et skrapt vaskeaktivt stof, der er med til, at krøller ofte kruser og bliver tørre. Ønsker du at undgå tørre, ustyrlige og flyvske lokker, er det en god idé at alliere dig med en mild shampoo og balsam, der fugter i dybden. Plej spidserne og giv håret glans med en god hårolie. Saml krøllerne med en krøllecreme, der giver definition og endnu mere pleje.

Kom forbi ladies&gents og få personlig vejledning i, hvordan du plejer og styler dine krøller optimalt.