Kort hår

Skal du lade lokkerte falde til fordel for en lækker, chik og feminin korthårsfrisure? Kort hår er både smukt, friskt og utrolig populært, og ladies&gents er eksperter i de flotte, korte frisurer. Uanset om du allerede har kort hår, eller om du er én af de mange, der overvejer en fed korthårsfrisure, så har vi inspiration til smukke korte frisurer og vejledning til pleje af det.

Pleje af kort hår

Når du har fået en kort frisure, er det vigtigt, at du bevarer den ved at blive klippet ofte. Hav gerne en fast frisørtid hver 6 uge, hvor du vedligeholder frisuren.
En korthårsfrisure stiller større krav til stylingen – brug produkter, der passer til formålet. Stylingen er dét, der giver dit hår liv! Forskellige stylingprodukter giver forskellige resultater. Brug en voks for hold, tekstur og et lækkert, rodet look – ideelt til helt kort hår. Saltvandsspray og tørshampoo er en lidt længere korthårsfrisures bedste ven – det skaber struktur, tekstur og fylde.

Stylingprodukter

Når du bruger mange stylingprodukter er det vigtigt, at du sørger for at pleje dit hår rigtigt. Sørg for, at dit korte hår og hovedbunden altid er ren ved at vaske håret to gange med en god shampoo. Har du lyst eller gråt hår, så brug gerne en effektiv silver shampoo for at fjerne uønskede gule toner fra din korte frisure.

Kom forbi ladies&gents i Aarhus og få en personlig vejledning af produkter eller inspiration til kort hår.