Damefrisør i Aarhus

Let’s talk about the ladies. ladies&gents er en sofistikeret, stilfuld og chik damefrisør i Aarhus, der vægter høj kvalitet, topprofessionalisme og ren elegance. Vi er en frisørsalon, der har fokus på damerne, og vi yder alt for at give en fuldkommen oplevelse fra start til slut – for os handler det om helhedsoplevelsen. Vi tilbyder en bred service, med kompetencer til at lave de frisure kvinder ønsker – store som små ændringer. Hos os skal du ikke kun være tilfreds i øjeblikket, men gerne bibeholde tilfredsheden af frisuren.

Dame frisure og beauty inspiration

ladies&gents vil inspirere. Vi kan garantere, at vi er en damefrisør i Aarhus, der altid er opdateret med de nyeste trends og tendenser i skønhedsverdenen og den hotteste frisure til kvinder, samt dameklip. Vi vil gerne tilbyde dame frisure som klæder den enkelte, så kunden er tilfreds helt indtil næste besøg. Vi vil til enhver tid være ajour med nye farveteknikker og frisurer til kvinder. Vi stræber efter at give dig alle redskaber til at få dit drømmelook og kunne opretholde det, selv efter du har forladt salonen. Vi stræber efter at være en damefrisør i Århus med høj service og kompetente medarbejdere.

Tips, råd og vejledning

ladies&gents har en mission om at give kvinder tips om produkter og dameklip, der passer specifikt til dem. Dét der fungerer for din veninde, er nødvendigvis ikke det, der fungerer for dig – og det ved vi! Alt hår har potentiale, det handler bare om at behandle det korrekt og bruge de produkter, der passer til dit hår. Derfor prioriterer vi vejleding til, hvordan du kan afhjælpe eventuelle udfordringer med dit hår, og vi viser dig hvilke muligheder dit hår har og hvilke dameklip, som passer til dig.

Vi giver dig midlerne til, hvordan du kan style dit hår og bruge de rigtige produkter derhjemme på en enkel måde. Du skal ikke kun være tilfreds den dag du har været i salonen, du skal tage frisøroplevelsen med hjem og være tilfreds helt indtil næste gang, du besøger os igen.

Vi tilpasser frisørbehandlingen til dig

Hos ladies&gents er du i centrum. Vi ved, at håret er en del af dit personlige udtryk – det er det, der indrammer dit ansigt. Derfor er det alfa og omega for os, at vi tilpasser en dameklip i Aarhus efter dit behov og det, der passer til netop dig, så vi er den damefrisør i Århus med den bedste vejledning til dig. Vi klipper efter hårstruktur, stil og ansigtsform. Kvinder er forskellige, og derfor tilpasser vi klippeteknikken efter, om det skal være en frisure til rundt ansigt, et firkantet ansigt, et hjerteformet ansigt eller noget helt fjerde. Vi aflæser, hvem du er og giver dig en anbefaling, der passer til lige netop dig som person.

Find dig til rette i vores beauty univers med et glas iskold rosé eller en lækker Latte i vores smukke lounge. Vi sørger for at forkæle dig hele vejen igennem med førsteklasses behandling og service.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til en dameklip i Aarhus!