Børneklip i Aarhus

Hos ladies&gents frisørsalon og børnefrisør i Aarhus er alle velkomne – både børn og voksne. Vi er stolte af at være en børnevenlig frisørsalon, og vores frisører er vant til at klippe børn i alle aldre, med alle mulige forskellige frisurer. Som frisør gør vi meget ud af, at vurdere hver enkelt, så lige præcis dit barns behov og ønsker bliver opfyldt.

Tryg og erfaren børnefrisør

Under en børneklip hos ladies&gents børnefrisør, sørger vi for, at alle får en tryg og rar oplevelse, mens vi skaber den børnefrisure dit barn skal have. Vi gør en stor dyd ud af at skabe nogle hyggelige og behagelige rammer for børnene. Derudover bruger vi mange gode produkter, som er sulfat- og silikonefrie. Vi tror på, at man skal passe på de små, og derfor er vores egne produkter uden parabener. Vores frisører har været lang tid i branchen, og står klar til at svare på alle spørgsmål, der kunne dukke op undervejs.

Pige- og drenge frisure

Vi er eksperter i de nyeste trends og tendenser inden for børneklip, og vi kender til alt om hårmoden til børn og populære pige- og drenge frisurer, hvilket vi gør meget ud af, at holde op opdaterede på, så vi altid kan vejlede om de nyeste tiltag. Vi ser os som specialister i at aflæse børnene og realisere deres ønsker, så børnene føler sig hørt og får en god oplevelse med besøget. Vi giver med glæde også vejledning i, hvordan man selv kan sætte håret og style det derhjemme – på en enkel og let måde.

Nyd en lækker kop Cappuccino imens vi sørger for en flot klipning og styling af drenge- eller pige frisure. Til børnene serverer vi også lidt lækkert f.eks. en kop varm kakao eller et glas forfriskende saftevand.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!